Velkommen

 

Ny

Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Her kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere. På “ login” knappen kan du:

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen LOG-IN og følg vejledningen –  eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

APP: Man kan komme på hjemmesiden via  sin mobiltelefon, ved at downloade en app: ” mit helbred”  fra cgm .

 

Vedr. tidsbestilling: I perioder, hvor der er ansat en uddannelseslæge, kan der være mulighed for kort ventetid på ikke akutte ting. Når Birgitte Meyer er alene, må man påregne at møde samme dag, som man ringer, såfremt det ikke kan vente 1 måned.

 

 

Med venlig hilsen

Læge Birgitte Meyer

Ny uddannelseslæge pr. 01.08.19 – 01.02.20.

Kære patienter, mit navn er Anna, og jeg er ny læge her i klinikken. Jeg er uddannet på Københavns Universitet og blev færdig januar 2019.

Som nyuddannet læge bliver man ansat i en uddannelsesstilling af et års varighed, kaldet KBU. KBU’en er opdelt, så man kommer igennem 2 forskellige specialer, hvor man har et halvt år hvert sted.

Den første del af min KBU tilbragte jeg på akutafdelingen på Nykøbing F. Sygehus. Den anden del er jeg så heldig at have fået her i Nakskov hos Birgitte Meyer. Det betyder, at jeg skal være her i klinikken i 6 mdr. fra 1. august til 1. februar.

Lidt om mig:

Jeg er 28 år gammel og bor i København med min kæreste og mine 2 labrador hunde. I min fritid laver jeg keramik og dyrker en masse sport, herunder cykling, løb, ridning, skiløb og surfing.

Jeg har tidligere været lægevikar i et halvt år på kar-kirurgisk afdeling på Rigshospitalet og har igennem flere år arbejdet frivilligt med børn, der har en kronisk sygdom kaldet Cystisk Fibrose.

Jeg glæder mig til at møde Jer, og håber at I vil tage godt imod mig.

Mvh. Anna.

 

 

 

_MG_7776