Velkommen

 

 

Ny

Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Her kan du finde information om vores åbningstider, telefontider og meget mere. På “ login” knappen kan du:

  • Bestille tid
  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen

Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal Vi har fået en ny hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen LOG-IN og følg vejledningen –  eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

APP: Man kan komme på hjemmesiden via  sin mobiltelefon, ved at downloade en app: ” mit helbred”  fra cgm .

Vedr. tidsbestilling:

Du kan bestille tid hos læge Birgitte Meyer via vores hjemmeside, du undgår derved ventetid i telefonen. Der er tider, som ikke kan ses på kalenderen. Så hvis det haster må du ringe til sekretæren, og høre om mulighed for en hurtigere tid.

Du kan også ringe  mellem kl. 8-9 en dag, hvor du er fleksibel, og vil sædvanligvis kunne få en kort tid samme dag.

Tidsbestilling på eksempelvis kontroltider, graviditetsundersøgelser, attester og børneundersøgelser pr. telefon mellem  kl. 9.30 – 12.00 hos sekretæren. Tider til sygeplejersken kan kun bestilles hos sekretæren.

Efter kl. 12.00 kan du nå os på akut telefonen. Hør nummeret på vores telefonsvarer.

Husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret i at komme.

NYT VEDR. TIDSBESTILLING PR. 01.03.2020 – “Tid samme dag”

Det er nu muligt at bestille tid online til den efterfølgende dag, hos læge Birgitte Meyer.

Der åbnes for disse tider kl. 16.00, og man undgår derved at hænge i telefonkø mellem kl. 08.00.-09.00 dagen efter. Der er begrænsning på disse tider, så man kan opleve, at der ikke er flere tilbage, og man må så ringe dagen efter ml. kl. 08.00-09.00 mhp. bestilling af tid jf. ovenstående.

Man skal under “bestilling af tid” – “konsultationstype” vælge en af de tider, der hedder “tid samme dag”. Tiderne bliver først bekræftet næste dags morgen, hvilket man skal være opmærksom på.

I perioder, hvor der er ansat en uddannelseslæge, kan der være mulighed for kort ventetid på ikke akutte ting. Når Birgitte Meyer er alene, må man påregne at møde samme dag, som man ringer, såfremt det ikke kan vente 1 måned.

Med venlig hilsen

Læge Birgitte Meyer

 

 

 

 

 

 

_MG_7776