Brugeroprettelse

Tryk på “LOG IND”  knappen under “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Af sikkerhedsmæssige årsager, er det kun muligt at oprette sig som bruger på e-Portalen med NemID. Man klikker på knappen ‘Log ind med NemID’ og er man for systemet en ukendt bruger, bliver man guidet igennem brugeroprettelsen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Man kan sende beskeder til lægen, forny recepter, forespørge om tid og modtaget laboratoriesvar.

APP ”Min Læge”

Kom i kontakt med din læge på mobilen.

I ”Min Læge” appen kan du kontakte lægen og klinikken, holde styr på dine aftaler, holde videokonsultation med lægen, se børns vaccinationer, bestille medicin og meget mere. Download appen fra App Store eller Google Play.

Log ind med NemID og giv samtykke.

Videokonsultation: Når du er logget på , skal du swipe en gang mod venstre. Har du en aftale om videokonsultation, vil der stå, når ”venteværelset” er åben, tryk derefter start konsultation.

Medicinbestilling: Vælg ”Mere” nede i højre hjørne, vælg ”Medicin” – første gang, vil du blive bedt om at hente en ny app. ”Medicinkortet”, som skal downloades. Fremover vil du kunne bestille medicin der igennem.

Vælger du ”Mere”, er der flere muligheder, der kan vælges, og der er flere punkter, som kræver, at der downloades app’s.

Swiper man 2 gange til venstre, når man er logget på, kommer man frem til diverse oplysninger om lægevagten.

God fornøjelse. 

Mvh. Birgitte Meyer